Το γραφείο

Το δικηγορικό μας γραφείο ιδρυθέν ήδη από το 1969 και μέχρι σήμερα, διαθέτοντας ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και να δώσουν την δυνατότητα ασφάλειας, οργάνωσης και ανάπτυξης σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες. 

Οι εξειδικευμένοι νομικοί σύμβουλοι του γραφείου μας σε συνεργασία με φοροτεχνικούς, οικονομολόγους και οικονομικούς αναλυτές, προσφέρουν με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό εξατομικευμένες υπηρεσίες, ειδικευόμενοι αποκλειστικά στον τομέα υποστήριξης επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών, παρέχοντας προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση με πλήρη επαγγελματική στήριξη και εχεμύθεια.

Επιλογή και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κάθε φυσικό πρόσωπο και επιχείρηση να ανακάμψει οικονομικά, προτείνοντας την κατάλληλη λύση σε κάθε περίπτωση με επαγγελματισμό και ταχύτητα, μέσα από ένα πλήρες φάσμα νομικών και οικονομικών υπηρεσιών, οι οποίες στοχεύουν στην διαχείριση και ρύθμιση των πάσης φύσεως χρεών (Ιδιωτικών – Δημοσίων – Τραπεζικών), με την νομική θωράκιση της προσωπικής και επιχειρηματικής περιουσίας αλλά και την οικονομοτεχνική οργάνωση των φορολογικών και λογιστικών δεδομένων ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Γνωρίζουμε ότι παρόλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα. Μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και τις επιχειρήσεις σας.